Het jaar van Geneco

Het jaar van Geneco-OlgadeKort-Mens en Melodie-2011, nr.1

(gepubliceerd in Mens en melodie, 2011, nr.1, november)

De honderdste verjaardag van het Genootschap van Nederlandse componisten is niet onopgemerkt gebleven in het muziekleven. De aandacht van de pers, de concerten-reeks, de uitreiking van de Henriette Bosmans en Tera de Marez Oyens stimuleringsprijzen, Componisten Salons, het Festival Nederlandse kamermuziek en het net verschenen boek ‘100 Jaar Genootschap Nederlandse Componisten’ hebben bijgedragen aan de vernieuwde kennismaking met de oudste Nederlandse componistenbond. Want ondanks de lange geschiedenis kan het Genootschap nog steeds de naamsbekendheid gebruiken.

.

Comments

  1. Eric Mentink says:

    Hoi Olga,
    Het staat er leuk in. Zou het een goed idee zijn om alvast een klein beetje tekst leesbaar op het blog te zetten? Bijvoorbeeld iets van het dik gedrukte deel uit het artikel. Succes, Eric Mentink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: