Muziekbureau {aKKOlade

Logo aKKOlade defWat is {aKKOlade

Het zou natuurlijk Accolade moeten heten – een mooi klinkende muziekterm (Frans voor haak, omhelzing), als naam van een bureau dat graag in de muziek verder wil. De reden dat het toch aKKOlade is geworden schuilt in de drie hoofdletters KKO die naar mijn naam verwijzen:  Olga de Kort-Koulikova. De kans om je eigen naam in de naam van je onderneming in te bouwen laat je toch niet onbenut!

Zoals de accolade de notenbalken verbindt of een hele groep instrumenten in de partituur omsluit, zo verenigt het bureau {aKKOlade alles wat ik in muziek doe:

cursussen muziekgeschiedenis, workshops, lezingen, concertinleidingen;  ►(muziek)journalistiek;  ►organisatie van concerten;  verzorgen van de PR en publiciteit voor musici en organisaties; ►Russische culturele evenementen in Nederland: advies, organisatie en begeleiding; taalcoaching voor zangers en koren (Russisch lied- en koorrepertoire), Russische taal lessen;  pianolessen;  solo-optredens, lecture-recitals (piano, orgel), kamermuziek, piano- en orgelbegeleiding;  vertalingen

Kortom alles onder het motto ‘schrijven-spelen-spreken’. En wellicht nog veel meer? Want de accolade-haak kan men oneindig ver naar beneden trekken, er verandert alleen het teken (van {naar [), de betekenis blijft hetzelfde!

Deze slideshow vereist JavaScript.


Muziekbureau {aKKOlade bestaat sinds 1 januari 2010. KvK № 17273310; website: http://www.olgadekort.com, tel. 06-51662366, e-mail: akkoladebureau@gmail.com.