Tijdloze muziek: Kerstconcert in Rotterdam

Russische muziek in Nederland

Kerstconcert-21.12.12Kerstconcert.21 december, 22 december, 20.15 uur en 23 december, 14.15 uur. Grote Zaal, De Doelen, Rotterdam. Rotterdams Philharmonisch o.l.v. Andrey Boreyko, Arno Bornkamp, saxofoon. Programma: P.Tsjaikovski. Suite De Notenkraker; A.Glazoenov. Saxofoonconcert in Es op.109;  P.Tsjaikovski. Eeste symfonie “Winterdromen”. Toegift (21 december): S.Rachmaninov. Vocalise (saxofoon, strijkorkest). zie ook Uitgelicht en Agenda concerten December 2012.

Een paar honderd meter voor de bushalte wist ik het al: ik ben mijn telefoon vergeten! Teruglopen was geen optie, een gemiste bus zou me een treinaansluiting kosten. Zonder telefoon weggaan? Wanneer was het voor de laatste keer dat ik onderweg niet belde of sms’te? Vijftien jaar geleden?!?

Een beetje onzeker, voor de buitenwereld volledig onbereikbaar en zonder enig tijdsbesef, ging ik naar het kerstconcert in Rotterdam. Onderweg had ik voldoende tijd om over de betekenis van het begrip de tijd na te denken en hield me bezig met het bedenken van allerlei…

View original post 285 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: