18 maart 2013, Dongen: Lezing over Aleksandr Glazoenov

Lezing A.Glazoenov-18 maart 2013-OdeKortDe lezing over de Russische componist, dirigent, professor en directeur van het conservatorium in St.Petersburg Aleksandr Glazoenov (1865-1936) wordt gehouden naar aanleiding van de uitvoering van zijn Vioolconcert door Het Brabants Orkest en de violist Roman Simovic  (28, 29 en 30 maart in Eindhoven, Tilburg en Oss).  Naast het Vioolconcert laat deze lezing uit de serie ‘Componisten portretten’ u kennis maken met het leven van de componist en zijn pianowerken, symfonieën, strijkkwartetten en balletten .  ►zie ook:  De Wals van Glazounoff – S.VestdijkUSQ-presenatie cd-box Glazoenov.

 18 maart 2013, 20.00-22.00 uur, Dongen ►door Olga de Kort ►Locatie: muziekbureau {aKKOlade (Lage Ham 13-03) ►€ 12,50.

►Meer informatie en inschrijvingen via olgadekort@home.nlhttp://www.olgadekort.com of tel. 06-51662366.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: