21 april 2013, Dongen: Huisconcert / Lezing-recital door Olga de Kort, piano.

Huisconcert, 21 april 2013, Olga de Kort, Dongen

Pianiste en musicologe Olga de Kort-Koulikova speelt onbekende pianowerken van Nikolaj Ivanovitsj Zaremba (1821-1879) en vertelt over deze onlangs herontdekte Russische componist en leraar muziektheorie en compositie (van o.a. P.Tsjaikovski) aan het conservatorium van St.Petersburg.

►Entree € 8,00. ►Het concert duurt 1 uur. ►Try-out van het concert op 28 april in de Hermitage Amsterdam, n.a.v. het Nederland-Ruslandjaar. Het huisconcert in Dongen geeft de mogelijkheid om iedereen die niet naar Amsterdam kan komen, dit concert als try-out thuis bij de pianiste mee te maken.

Meer informatie en reserveren via olgadekort@home.nl, 06-51662366. ►zie ook op deze websiteNikolaj Zaremba in NederlandRadioprogramma over N.Zaremba; Nikolaj Zaremba; artikel Nikolaj Zaremba en zijn betekenis voor de Russische muziek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: