Luc Houtkamp over Quattro Concerto (12 april 2013 in het Orgelpark)

Timbres-2013-13Olga de Kort: Luc Houtkamp over ‘Quattro Concerto.

Op 12 april 2013 speelt het POW Ensemble de première van de nieuwe compositie van Luc Houtkamp voor orgel (Ere Lievonen), blokfluiten (Erik Bosgraaf), draaitafels, computer en elektronica (DJ DNA, Luc Houtkamp). Het concert is volgens de beste tradities van de barokmuziek Quattro Concerto gedoopt. De vormprincipes van oude concerten en het  oorspronkelijke idee van concertare als ‘wedijveren’ worden in een verrassend nieuw jasje gestoken…

Lees meer:  Luc Houtkamp.Quattro Concerto-Timbres-2013,13©Olga de Kort (gepubliceerd in Timbres, 2013, voorjaar, nr.13, p.56-57).

12 april 2013, 20.15 uur Luc Houtkamp. Quattro Concerto (première) /POW ensemble: Erik Bosgraaf, blokfluiten, Ere Lievonen, orgel, DJ DNA, draaitafels, elektronica, Luc Houtkamp, computer, electronics, Clare Gallagher, geluidstechniek.  Het Orgelpark (Gerard Brandtstraat 26), Amsterdam. Toegang: € 15,00. Reserveren: 0205158111.  Meer informatie:  www.orgelpark.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: