Olga de Kort. Interview met Boris Berezovsky: ‘Ik wil mijzelf blijven’ (Luister, 2015-711)

Olga de Kort. Interview met Boris Berezovsky: ‘Ik wil mijzelf blijven’ (gepubliceerd in Luister, 2015, nr.711 december).
‘E29612-boris_berezovsky_david_crookes__warner_classicsen pianist als Boris Berezovsky heeft geen introductie nodig. Hij vestigde zijn reputatie al jaren geleden, in 1988 om precies te zijn, met zijn debuutoptreden in de Londense Wigmore Hall, met de eerste prijs van het Tsjaikovski Internationaal Pianoconcours in 1990 en de bejubelde opnamen en uitvoeringen in alle gerenommeerde concertzalen. Hij is een graag geziene gast op pianofestivals overal ter wereld. Op 19 december speelt hij het openingsconcert van het derde kamermuziekfestival Winteravonden aan de Amstel, waarmee de kerstdagen in de Amsterdamse Hermitage worden ingeluid.’…
► Boris Berezovsky in Nederland: Kamermuziekfestival Winteravonden aan de Amstel, Hermitage, Amsterdam:  19 december 2015, 20.15 uur. Opening van het festival. Boris Berezovsky speelt werken van Aleksandr Borodin, Mili Balakirev, Igor Stravinsky en Sergej Rachmaninov. ► Meer informatie: www.winteravondenaandeamstel.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: