Olga de Kort. Interview met Ramon van Engelenhoven (Pianist, 2016, nr.1)

Ramon van Engelenhoven. Foto Duco de Vries FotografieOlga de Kort. Interview met Ramon van Engelenhoven: “Ik wil me als concertpianist verder ontwikkelen” (gepubliceerd in Pianist, 2016, nr. 1, p. 86-88)

‘Colleges, examens, repetities. Op het eerste gezicht verschilt de dagindeling van Ramon van Engelenhoven weinig met die van elke willekeurige pianostudent. Maar er is wel verschil: naast de voorbereidingen voor zijn bachelorexamen moet hij binnenkort ook een programma voor het concert met Valeri Gergiev instuderen. Dat hoort erbij als je eerste prijswinnaar van de YPF Piano Competition bent en de Grand Prix Youri Egorov in ontvangst mag nemen.’…

Lees verder in PDF.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: