Passie-concert door D.Bloem, J.Bloem en B.Lamb (Zeist, 14 april 2012)

Gehoord in Zeist: 14 april 2012, 20.00, Huize Ludowica. Passie-concert door Daniëla Bloem, sopraan, Jan Bloem, bariton en Brian Lamb, piano.

Programma: Th.Dubois. O vos omnes uit Les Sept Paroles du Christ; G.B.Pergolesi. Cujus animam en Vidit suum uit Stabat Mater; F.Liszt. Resignazione (piano solo), G.Rossini. Crucifixus en O salutaris hostia uit Messe Solennelle, Fac ut portem uit Stabat Mater; A.Arensky. Elegie opus 36, nr.16 (piano solo); J.Massenet. La Magdaléenne à la Croix uit Marie-Magdeleine; S.Rachmaninov. Gebed, Christos voskres; A.Alexandrov. Prelude Epiloog opus 110 nr.5; W.Courvoisier. Maria, voll der Gnaden, Ave Maria, Der Heiland am Kreuz uit Geistliche Lieder opus 27; H.-G. Burghardt. 7 liederen uit Christus-Gesänge opus 38; L.Orthel. Prelude opus 7 nr.3 (piano solo); H.-G. Burghardt. Ostermorgen opus 78, nr.13; J.Brahms. Wenn ich mit Menschen uit Vier Ernste Gesänge opus 121; H.-G.Burghardt. Ostern opus 78 nr.12.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: