Nederland-Ruslandjaar 2013

10 oktober 2012, De Doelen (Rotterdam)

De voorbereidingen voor het Nederland-Ruslandjaar zijn in volle gang. Het bilaterale jaar wordt in maart 2013 officieel geopend, maar iedereen die nu al nieuwsgierig is naar het Nederlands programma en de opzet van het jaar, kan zich vanaf vandaag tot de website www.nlrf2013.nl richten. De ruim 350 gasten van de Informatie- en netwerkbijeenkomst in De Doelen kregen de kans om de nieuwe website vanuit de Jurriaanse Zaal virtueel te bezoeken. De Vraag-Aanbod-rubriek kreeg op de dag van lancering al zijn eerste advertenties binnen en zal, gezien de reacties uit de zaal, ook in de toekomst niet onopgemerkt blijven. Tijdens de presentatie vertelden Tony van der Togt (Team 2013) en Cees de Graaff (SICA) over de pijlers (Economie, Cultuur en Politiek&Maatschappij) en piekmomenten van het Nederland-Ruslandjaar. In haar informatieve inleiding presenteerde prof.Ellen Rutten (UvA) interessante gegevens over ‘sociale media, jongeren en creatieve industrie’ in Rusland. Tanita Nieuwenhuizen en Nienke van Beers (Team 2013) lichtten de procedures, communicatie en PR-campagne toe. Na het beantwoorden van enkele vragen verplaatste iedereen zich naar de foyer om nieuwe contacten te leggen, eigen brandende vragen aan de organisatoren te stellen en nieuwe projecten te bespreken. ©OlgadeKort, 2012.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: