7 oktober 2012: Stedelijk Museum Amsterdam

Het is druk in het Stedelijk Museum Amsterdam! De levendige drukte van het Museumplein lijkt zich met de bezoekers naar de ontvangsthal en de museumwinkel te verplaatsen, en ook na het scannen van het entree kaartje moet je hier geen traditionele museum stilte verwachten. Het museum leeft en bruist van beweging, kleuren en geluiden. Zelfs een halfuur voor sluitingstijd op zondagavond is er geen sprake van lege zalen. Overal kom je nieuwsgierige bezoekers tegen, overal wordt er gepraat, gelachen, met hoofden geschud en bedenkelijk de schouders opgehaald. De meningen verschillen, dat is duidelijk, en zo hier en daar ontstaan er spontane gesprekken en discussies in het Engels, Duits, Frans, Nederlands… Een feest om te zien en een feest om mee te maken! ©OlgadeKort, 2012.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: