‘Achter de schermen’ van het Concertgebouw

Als concertbezoeker van Het Concertgebouw kom je zelden verder dan de Grote Zaal, Kleine Zaal, Spiegelzaal en foyers. Als een optredend musicus ken je naast jouw concertpodium de repetitieruimtes en artiestenkamers op zijn best. Maar om nou eens van de gebruikelijke route af te wijken en in een goederen lift te stappen, via wenteltrappen naar een dak voor een foto te klimmen of op het plafond van de Grote Zaal te wandelen, daar kom je niet zo snel op, terwijl je iedere week wel de kans hebt om ‘een kijkje achter de schermen’ van Het Concertgebouw te nemen. Eén uur buiten de gebaande paden en je kijkt gegarandeerd met andere ogen naar het bekende gebouw met zijn vertrouwde zalen. ©OlgadeKort, 2012.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Rondleidingen in Het Concertgebouw, Amsterdam: in het Engels, iedere zondag om 12:15-13:15 uur en iedere maandag om 17:00-18:00 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: