10 maart 2013: Russian Chamber Music festival in Maastricht

Russische muziek in Nederland

10 maart, 13.00, Bonnefantenmuseum Maastricht: P.TsjaikovskiSouvenir de Florence, op.70/ door Mikhail Tsinman en Elena Kharitonova, viool, Michael Kugel en Michael Rudoy, altviool, Natalia Savinova en Alexey Steblev, cello.

10.03.2013-Bonnefantenmuseum, RussianChamberMusicFestival©OdeKort

De Maastrichtenaren hadden het druk de afgelopen dagen: de opening van de tentoonstelling ‘De grote verandering’ in het Bonnefantenmuseum, de TEFAF en de concerten van het Russische kamermuziek festival. Gelukkig was het één en het ander ook te combineren, zoals bijvoorbeeld het concert in het Bonnefantenmuseum en het bezoek aan de tentoonstelling. Gezien het aantal concertbezoekers op zondag 10 maart sprak deze combinatie veel mensen aan. Bij een opkomst van dit formaat past slechts één beschrijving:  een overweldigende belangstelling. 40 minuten voor aanvang stond er al een lange rij bij de zaal. Een halfuur voor aanvang was de zaal zo goed als vol. 10 minuten voor aanvang werden alle extra hulpmiddelen ingezet: klapstoelen, geïmproviseerde stoelen, tafels en de vloer. Uiteindelijk werd…

View original post 405 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: