24 juni 2012 – Verjaardag in Gent en Brugge: Brugge

24 juni 2012Lang geleden, toen ik heel jong was en heel weinig mogelijkheden had om te reizen, heb ik besloten om altijd met mijn verjaardag op reis te gaan, zodat ik later al mijn verjaardagen per land en plaats zou kunnen herinneren. Met het St.Jansfeest als verjaardag bleken er genoeg plaatsen in de wereld waar de hele stad, dorp of eiland met mij een feest vierde. 

Mijn verjaardag in 2012 vierde ik in Gent en Brugge, onder de stromende regen in Gent (maar wel met de ‘Sint-Jan’-tentoonstelling in de Sint-Baafskathedraal) en stralende zon in Brugge. De koudste verjaardag tot nu toe, want Alaska en de Noordpool staan nog steeds op het verlanglijstje voor 24 juni 20…

deel 2: Brugge

Deze slideshow vereist JavaScript.

Comments

 1. Happy Birthday!

 2. Marina van der Waag says:

  Lieve Olga,

  Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Mnogaja ljeta!

  We zijn twee weken met vakantie geweest in Ruurlo (Achterhoek, Nederland) en daarom kon ik je niet eerder feliciteren. Had de laptop niet meegenomen om zoveel mogelijk rust te creëren.

  Ik ben dol op Brugge! Moet daar eigenlijk ieder jaar een paar dagen vertoeven. Prachtige foto’s van voor mij bekende plekjes! Gent ken ik minder goed. Toen we er een paar jaar geleden waren, werd er een festival in Gent gehouden en veel prachtige gevels gingen helaas schuil achter podia.

  Veel groeten van Marina.

Trackbacks

 1. […] Kladblok: 24 juni 2012 – Verjaardag in Gent en Brugge: Brugge: https://olgadekort.wordpress.com/2012/07/01/24-juni-2012-verjaardag-in-gent-en-brugge-brugge/ […]

 2. […] juni 2012 – Verjaardag in Gent en Brugge: Brugge:  https://olgadekort.wordpress.com/2012/07/01/24-juni-2012-verjaardag-in-gent-en-brugge-brugge/ Share this:TwitterFacebookLinkedInVind ik leuk:LikeBe the first to like […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: