De Dunne Lijsterbes

Russische muziek in Nederland

De voorbereiding voor het opstarten van deze blog zijn nog in volle gang, en hoe-wel de eerste posts al zichtbaar zijn, was ik van plan om pas vanaf 1 januari ‘officieel’ te beginnen. Maar toen ik een e-mail kreeg met de link naar het AVRO Schiffers.fm radioprogramma en de vraag of ik het onbekende Russische lied uit de radio uitzending kende, was ik te nieuwsgierig om tot 1 januari te wachten en drukte meteen op de link. Natuurlijk herkende ik het lied, dat door één van de luisteraars ingezonden werd en dat zowel indruk op de redactie, presentator en luisteraars gemaakt had. Niemand wist alleen wat voor een lied het was en door wie het werd gezongen. In de uitzendingen van 18 en 25 december (http://avro.nl/audioplayer/?p=schiffersfm&d=2011/12/25&h=1vroeg Hans Schiffers naar de titel en de naam van het koor.

Het eerste deel van de vraag is helemaal niet moeilijk:…

View original post 268 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: